Politerno > Україна і світ > Продаж землі: У сутичках під Радою постраждали поліцейські і активісти, є затримані (Відео – Фото)

Продаж землі: У сутичках під Радою постраждали поліцейські і активісти, є затримані (Відео – Фото)

  • 17 Грудня, 2019
  • 5159 Переглядів
  • 0

Поліція Києва повідомляє, що у результаті сутичок під Верховною Радою постраждали двоє правоохоронців, вони госпіталізовані в лікарню для надання медичної допомоги.

“Сьогодні, всупереч анонсованій організаторами мирній акції, окремі учасники заходів намагалися встановити на проїжджій частині на вулиці Грушевського військовий намет. Правоохоронці зупинили громадян та почали проводити з ними профілактичну бесіду з метою недопущення вчинення правопорушень, але мітингувальники розпочали з поліцейськими штовханину, яка переросла в сутичку. За попередніми даними, внаслідок конфліктної ситуації тілесні ушкодження отримали двоє поліцейських. Їх доставили у лікарню для надання медичної допомоги. За підозрою у скоєнні протиправних дій до територіального управління поліції доставили одного активного учасника інциденту. Після з’ясування усіх обставини його діям буде надана правова оцінка”, – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що окремі учасники заходів намагалися встановити на проїжджій частині вулиці Грушевського військовий намет. 

Поліцейських били кийками і забризкували газом, через що декому довелося промивати очі.

Під час бійки під газ потрапили деякі журналісти.

За попередніми даними, внаслідок конфліктної ситуації тілесні ушкодження отримали двоє поліцейських. Їх госпіталізували.

Одного активного учасника інциденту доставили до теруправління поліції.

Раніше під Верховною Радою вже відбулися сутички, постраждали двоє журналістів.

Читайте також: У Києві та у 10 областях аграрії протестують проти розпродажу землі – Тимошенко закликає почути людей (Фото – Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE