Politerno > Україна і світ > Нардеп з “СН” заявив, що вторгнення РФ до Криму спровокувало скасування “мовного закону” (Відео)

Нардеп з “СН” заявив, що вторгнення РФ до Криму спровокувало скасування “мовного закону” (Відео)

  • 25 Грудня, 2019
  • 951 Переглядів
  • 0

Скасування Верховною Радою “мовного закону” Колесніченка-Ківалова у 2014 році, який тоді не підписав підписав в.о. президента Олександр Турчинов, спровокувало захоплення Росією Криму.

Про це заявив нардеп з фракції “Слуга народу” Олексій Устенко в перепалці з депутатом від “Європейської солідарності” Олексієм Гончаренком в ефірі телеканалу “НАШ” 24 грудня.


Ви зараз скажете, що це українська влада і війну розпочала?”,  – парирував Гончаренко.

Непоганою перемогою було, коли в 2014 році було прийнято закон про мову, якщо ви вже цю тему зачепили. В 2014 році був прийнятий закон про мову, після чого спровокувалися всі ці дії в Криму, після чого Російська Федерація зайшла до Криму. Це було одним з того, з чого все почалося”, – відповів Устенко.

Устенко також заявив, що купувати російський газ не напряму в Росії, а реверсом з європейських країн – економічно невигідно, і що цю схему “нав’язала” минула влада.

“Те, що минула влада нам нав’язала купівлю газу російського, але реверсом з Європи – це також економічно невигідно”, – сказав він.

Устенку 25 років, у липні 2019 року він був обраний до Верховної Ради за списком партії “Слуга народу” (№86).

Читайте також: Екс-міністр розповів, хто втратить від підписаного “транзитного контракту”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE