Politerno > Україна і світ > Херсонські депутати: Росія — це завжди смерть, приниження, голод, сморід, невігластво і страждання.

Херсонські депутати: Росія — це завжди смерть, приниження, голод, сморід, невігластво і страждання.

  • 27 Грудня, 2019
  • 12012 Переглядів
  • 0

Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко та депутати міської ради відповіли президенту Росії Володимиру Путіну на слова про те, що південь України і Причорномор’я – це “споконвічно російські території”.

Про це повідомляє сайт Херсонської міськради.

Дослівно звернення Миколаєнка: “Ми маємо нагадати Путіну і всім його прибічникам, що споконвічні російські території — це болота під Москвою. Все інше — це території, якими московити заволоділи завдячуючи власній тваринній жорстокості і підступності…

Росія — це смерть. Неважливо куди вона приходить — в Сибір, на Урал, в Україну чи в Сирію. Росія — це завжди смерть, приниження, голод, сморід, невігластво і страждання. Про це має пам’ятати кожен українець, не тільки коли він йде голосувати. Про це кожен з нас має пам’ятати, коли дивиться російське телебачення, читає російську пресу, слухає російську попсу чи купує російські товари.

Причорномор’я настільки прекрасне і далеке від московських болот, що мені важко уявити собі, як Путіну могло спасти на думку, що Росія має до нас якийсь стосунок. Південь України — етнічно, ментально географічно, культурно український. Завжди був українським і завжди буде. Буде українським тоді, коли Росії вже не буде”.

Звернення Миколаєнка підтримали 33 депутати херсонської міськради.

Читайте також:  США розробляють програму інформаційної війни проти РФ — ЗМІ

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE