Politerno > Україна і світ > Укрспецекспортом керуватиме депутат Київради Ноздря

Укрспецекспортом керуватиме депутат Київради Ноздря

  • 9 Січня, 2020
  • 925 Переглядів
  • 0

ДК “Укрспецекспорт”, яка входить до складу концерну “Укроборонпром” і є одним із найбільших експортерів зброї в Україні, очолив депутат Київської міськради Вадим Ноздря.

Цю інформацію “Укрінформу” підтвердили в “Укроборонпромі”.

“Так, ми підтверджуємо інформацію щодо призначення Вадима Ноздрі на цю посаду”, – заявили у відомстві.

Вадим Ноздря – депутат Київської міської ради, де опікувався питанням ЖКГ та енергетики, перший заступник голови постійної комісії Київської міської ради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу.

Ноздря народився 15 вересня 1979 року у Миколаєві. Закінчив Національний університет “Києво-Могилянська Академія”.

У 2000-2001 роках працював IT-менеджером в ТОВ “Металпромсервіс”, 2001–2002 рр. – менеджером аналітичного відділу Teletrade D.J. International Consulting Ltd, 2002–2006 рр. – заступником начальника департаменту ДК “Укрспецекспорт” (ДП СЗТФ “Прогрес”), 2006–2007 рр. – директором представництва ЗАТ “Мініметалургійний завод Істіл (Україна)”, 2007–2008 рр. – директором ТОВ “Істіл Інвестментс” (ISTIL GROUP), 2008–2012 рр. – виконавчим директором ТОВ “Істіл Менеджмент” (ISTIL GROUP).

У 2008 році він став засновником і гендиректором ТОВ “Савік Шустер Студіос”, а з 2012 року працював генеральним директором ТОВ “Істіл-менеджмент”, яка надає консультативні послуги бізнесу.

У 2015 році його обрали депутатом Київради від “Самопомочі” у 23-му окрузі (Дарницький район). Після саморозпуску київської “Самопомочі” 11 вересня 2018 року Ноздря увійшов до депутатської групи Сергія Гусовського “Київська команда”.

У декларації за 2018 рік йдеться, що у власності родини перебуває житловий будинком під Києвом площею 400 квадратних метрів, кілька земельних ділянок, квартира в Києві площею 163 кв.м, машини BMW X5 та Toyota Auris і дороговартісні годинники. Також Ноздря задекларував 450 тисяч доларів, 380 тисяч євро та 1,5 млн грн.

Нагадаємо, гендиректор ДК “Укроборонпром” Павло Букін за кілька тижнів до свого звільнення затвердив новий статут ДК “Укрспецекспорт”, згідно з яким позбавив концерн контролю над компанією.

Гендиректор ДК “Укроборонпром” Айварас Абромавічус доручив провести службове розслідування за фактом підписання ексгендиректором Павлом Букіним наказу про зміну статуту ДК “Укрспецекспорт”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE