Politerno > Україна і світ > Свідок у справі Шеремета заявила про алібі підозрюваної Дугарь

Свідок у справі Шеремета заявила про алібі підозрюваної Дугарь

  • 15 Січня, 2020
  • 803 Переглядів
  • 0

На суді з розгляду клопотання про зміну запобіжного заходу Яні Дугарь свідок заявила, що на момент вбивства Павла Шеремета дівчина перебувала на території 66-го військового медичного госпіталю у Покровську на Донеччині.

Про це повідмляє Радіо Свобода.

Печерський районний суд Києва 15 січня розпочав розгляд клопотання захисту про зміну запобіжного заходу військовому медику Яні Дугарь, яку підозрюють у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета.

На запитання прокурора, чи були свідок Тетяна Палфій і Дугарь у період із 16 по 18 липня разом, вона відповіла: “в наряди ми разом заступали”.

Захисники заявили, що у них є ще кілька свідків і попросили суд перенести засідання. Суд відклав розгляд клопотання до 12:30 17 січня.

13 грудня Київський апеляційний суд відправив Дугарь під цілодобовий домашній арешт. 8 січня суд залишив її під цілодобовим домашнім арештом. Колегія суддів змінила місце реєстрації Дугарь із селища Гвардійського Дніпропетровської області на Київ.

Як заявив адвокат підозрюваної у справі Яни Дугарь Віталій Коломієць, деяких свідків у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета почали залякувати.

Також стало відомо, що в експертизі, яка нібито підтвердила причетність медсестри Яни Дугарь до вбивства журналіста Павла Шеремета, не врахований відеозапис, який це спростовує.

Також адвокати підозрюваної у справі Павла Шеремета медсестри 25-ї повітрянодесантної бригади ДШВ ЗСУ Яни Дугарь заявляють, що знайшли власника саперної сумки, про яку йшлося на брифінгу МВС.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE