Politerno > Україна і світ > Нова порція “плівок Труби”: Баканов назвав Богдана “смотрящим” за корупційною пірамідою у судовій системі (Аудіо)

Нова порція “плівок Труби”: Баканов назвав Богдана “смотрящим” за корупційною пірамідою у судовій системі (Аудіо)

  • 25 Січня, 2020
  • 1473 Переглядів
  • 0

У Теlegram-каналі “Трубу прорвало” з’явився новий аудіозапис, на якому нібито голова СБУ Іван Баканов називає голову Офісу президента України Андрія Богдана тим, хто стоїть на верхівці корупції у судовій і правоохоронній системі країни.

Як зазначаєть автори каналу, де оприлюднюються записи з кабінету Державного бюро розслідувань Романа Труби, запис був зроблений під час обіду голови СБУ і директора ДБР у кабінеті останнього.

Труба: В Адміністрації за судову систему відповідає колишній працівник з НАЗК?

Баканов: угу. Дайте списки.

Труба: Я маю на увазі, що є змога у цьому напрямку теж дивитися, працювати.

Баканов: Повинна бути перша справа проти якогось судді. Вони ж всі пишуться. Це ж не секрет. Вони всі в принципі зафіксовані. Але судова система працює таким чином, що вона потім всіх відпускає. Тобто опери всіх ловили, подавали в суд: бандюків, злодіїв в законі – а суд просто за хабаря відпускав.

Потім підключилися прокурори, сказали: що це за фігня, а де ми? Почали відпускати їх трішечки раніше. Суд сказав: так не піде – вони домовилися. Потім міліція сказала: шановні, вибачайте, тоді навіщо ми їх будемо взагалі ловити? Ми їх краще не будемо за гроші ловити. І вони домовилися вже втрьох.

Потім адвокати сказали: ви знаєте, шановні, а де тоді наш заробіток? Тому що ви багато чого порушуєте, коли неналежним чином виконуєте свої функції. І вони почали вчотирьох грабувати як бандюганів, так і чесних людей. Бо з’явилася корупційна зв’язка: адвокат, той хто розслідує, прокурор, суд.

Потім до них п’ятий долучився – це голова Адміністрації. Як смотрящий від… (каже Баканов, показуючи пальцем вгору).

Потім до них п’ятий долучився – це голова Адміністрації. Як смотрящий від… (каже Баканов, показуючи пальцем вгору).

[su_audio url=”https://prm.ua/wp-content/uploads/2020/01/Golova-ofisu-Prezidenta.wav?_=1″ width=”100%” autoplay=”no” loop=”no” class=””]

Нагадаємо, голова Офісу президента Андрій Богдан не з’явився на церемонії прощання із загиблими внаслідок збиття літака МАУ в Ірані через сварку з позаштатним радником президента Андрієм Єрмаком.

Також ми повідомляли, що президент України Володимир Зеленський через 18 годин після катастрофи зумів дістатися на службу з Оману, а його підлеглі голова ОП Андрій Богдан і голова СБУ Іван Баканов посміли бути відсутніми на нараді і не повернулися з відпочинку.

Читайте також: “Якби ти був на місці МВФ, то сказав би: “товариші папуаси”. З’явилася нова прослушка наради у прем’єра Гончарука

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE