Politerno > Україна і світ > Слідчі мають перевірити аргументи захисту у справі Шеремета – Офіс генпрокурора

Слідчі мають перевірити аргументи захисту у справі Шеремета – Офіс генпрокурора

  • 29 Січня, 2020
  • 1034 Переглядів
  • 0

Офіс Генерального прокурора наказав поліції провести додаткові слідчі дії у справі вбивства Павла Шеремета і перевірити висунуті захистом підозрюваних аргументи.

Про це повідомляє пресслужба ОГП.

“28 січня 2020 року прокурори Офісу Генерального прокурора, процесуальні керівники в кримінальному провадженні щодо вбивства Павла Шеремета, надали органу досудового розслідування письмові вказівки щодо проведення додаткових слідчих (розшукових) дій, спрямованих на встановлення усіх обставин злочину, у тому числі ретельної перевірки, висунутих захистом підозрюваних аргументів”, – йдеться у повідомленні.

Прокурори визначили чіткі часові рамки для виконання цих вказівок. В повідомлені вказано, що за результатами проведених слідчих дій буде вирішуватись питання про подальший рух провадження.

29 січня прокурор у справі Шеремета Сергій Зузак повідомив, що слідчі проситимуть Офіс генпрокурора продовжити терміни досудового слідства до червня 2020 року.

Адвокат підозрюваної Юлії Кузьменко Владислав Добош заявив, що продовження терміну розслідування суперечить КПК і подав заперечення на клопотання слідчого.

Нагадаємо, 24 січня Печерський райсуд Києва частково задовольнив клопотання захисту і змінив запобіжний захід фігурантці справи про вбивство журналіста Павла Шеремета Яні Дугарь на нічний домашній арешт із 20:00 по 7:00.

Також ми повідомляли, що Вишгородський райсуд Київської області визнав невинним і виправдав суддю Печерського райсуду Києва Сергія Вовка, якого обвинувачували у винесенні завідомо неправосудного рішення.

У грудні 2019 року Сергій Вовк ухвалив рішення про обрання запобіжних заходів підозрюваним у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Суддя повністю задовольнив прохання слідства та відхилив доводи захисту, відправивши двох підозрюваних у СІЗО, одну – під домашній арешт.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE