Politerno > Україна і світ > Суд змінив запобіжний захід фігурантці “справи Шеремета” Яні Дугарь (Відео)

Суд змінив запобіжний захід фігурантці “справи Шеремета” Яні Дугарь (Відео)

  • 24 Січня, 2020
  • 917 Переглядів
  • 0

Печерський райсуд Києва частково задовольнив клопотання захисту і змінив запобіжний захід фігурантці справи про вбивство журналіста Павла Шеремета Яні Дугарь на нічний домашній арешт із 20:00 по 7:00.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, суд двічі переносили у зв’язку із допитом свідків, які заявили про алібі Яни Дугарь на момент злочину в липні 2016 року.

За словами свідків, Дугарь у період із 16 по 18 липня 2016 перебувала у 66-му військовому госпіталі, що у місті Покровськ, Донецької області.

Нагадаємо, 13 грудня підозрювану у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета Яну Дугарь відправили під цілодобовий домашній арешт.

8 січня Київський апеляційний суд залишив Яну Дугарь під цілодобовим домашнім арештом. Колегія суддів змінила місце реєстрації Дугарь із селища Гвардійського Дніпропетровської області на місто Київ.

Адвокат Яни Дугарь опублікував висновки «фахівців-науковців з криміналістичних експертиз». У них стверджується, що експертизи, які були надані стороною обвинувачення, не можуть бути доказом у суді.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE