Politerno > Україна і світ > Сім’ї героїв Небесної сотні звернулися до Зеленського через “реванш диктатури”

Сім’ї героїв Небесної сотні звернулися до Зеленського через “реванш диктатури”

  • 10 Лютого, 2020
  • 792 Переглядів
  • 0

Представники сімей героїв Небесної сотні звернулися до президента Володимира Зеленського, голови ВР Дмитра Разумкова і генпрокурора Руслана Рябошапки через ознаки реваншу диктатури в Україні.

“Ми, представники сімей героїв Небесної сотні, які постраждали під час подій Революції Гідності та її активних учасників, ветеранів російсько-української війни, обурені ознаками реваншу диктатури, які стають все більш демонстративними в сьогоднішній Україні.

Представники колишнього “Беркута” і злочинного режиму Януковича вже не тільки не соромляться скоєного, а починають вимагати від української влади перегляду законодавства та проведення розслідування, спрямованого проти учасників Революції Гідності. Представники режиму Януковича хизуються безкарністю, дозволяють собі погрози в бік “майданівців”.

Все частіше в українському інформаційному просторі звучать тези, створені російською пропагандою про “переворот”, про “громадянську війну”; зневажається українська мова, культура, історія.

На жаль, складається враження, що нинішній владі подобається таке демонстративне приниження пам’яті Героїв, завдяки яким і вона, до речі, існує”.

Раніше ми писали: Герої Майдану – «злочинці» і з ними потрібно розправитися, – Портнов

Сім’ї героїв Небесної сотні відзначають, що їх звернення від 24 січня з проханням про організацію зустрічі з керівництвом держави залишилося без реагування.

На зустрічі вони хотіли обговорити свої вимоги і питання, серед яких: скасування наказу про призначення першим заступником директора ГБР Олександра Бабікова; оголошення відкритого конкурсу на заміщення посад директора ГБР і його заступників з дотриманням всіх вимог щодо термінів його оголошення, перевірки на доброчесність кандидатів тощо; введення обов’язкової перевірки на доброчесність слідчих, які переходять в ГБР з Офісу Генерального прокурора; законодавчу заборону включення в списки обміну, передачі іншим країнам осіб, підозрюваних у скоєнні злочинів проти учасників Революції Гідності.

Читайте також: Атовці – рогулі та бидло, – Портнов

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE