Politerno > Україна і світ > У Хорошковського підтвердили коронавірус – джерела

У Хорошковського підтвердили коронавірус – джерела

  • 24 Березня, 2020
  • 1246 Переглядів
  • 0

У ексочільника СБУ та ексвласника каналу “Інтер” Валерія Хорошковського підтвердили інфікування коронавірусом.

Про це повідомив депутат від ОПЗЖ Вадим Рабінович у Facebook.

“Хорошковський з підтвердженим діагнозом у лікарні”,– написав Рабінович.

Також цю інформацію журналістам «Схем» підтвердили два високопосадових джерела, одне з них – в уряді, інше – з близького оточення Хорошковського. 

Сам Валерій Хорошковський у коментарі журналістам «Схем» не підтвердив, але і не спростував інформацію про те, що він перебуває у лікарні з підозрою на зараження коронавірусом.

«Кому це цікаво, в принципі? Окрім моїх друзів та рідних», – відповів Хорошковський у повідомленні журналісту Михайлу Ткачу.

Джерело в уряді розповіло подробиці: «Так, двостороннє запалення легенів. Скоріше за все коронавірус, але поки не підтверджений». В Олександрівській лікарні відмовилися коментувати інформацію стосовно пацієнта.

За даними «Схем», приватний літак Валерія Хорошковського Falcon 7X з бортовим номером MY-JET прибув з Ніцци (Франція) до Києва в п’ятницю, 20 березня.

На запитання журналіста, чи після повернення з Ніцци Хорошковський контактував з кимось з посадових осіб чи депутатів, він відповів коротко: «Ні».

Нагадаємо, 21 березня з симптомами коронавируса госпіталізували народного депутата Сергія Вельможного і його сина. Політик зазначив, що перший тест показав негативний результат.

Перед цим нардеп Сергій Шахов став першим парламентарієм, у якого діагностували коронавірус. Спочатку депутат заперечував позитивний результат тесту на коронавірус, але 18 березня записав відеозвернення у Facebook і розповів про хворобу.

Згодом у депутата фракції “Опозиційна платформа – За життя” Олександра Лукашева діагностували коронавірус.

Також стало відомо, що міністр охорони здоров’я Ілля Ємець хотів подати у відставку, прикрившись зіпсованим тестом на коронавірус.

Читайте також: Небезпечний Куршевель. Як депутати і тусовщики привезли коронавірус в Україну з французьких Альп

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE