Politerno > Україна і світ > “По-злодійськи. Пізньої ночі, під час епідемії”: Тимошенко обіцяє покарати усіх причетних до афери “ринку землі” (Відео)

“По-злодійськи. Пізньої ночі, під час епідемії”: Тимошенко обіцяє покарати усіх причетних до афери “ринку землі” (Відео)

  • 31 Березня, 2020
  • 12824 Переглядів
  • 0

Голова партії  “Батьківщина” Юлія Тимошенко розкритикувала прийняття сьогодні вночі закону про ринок землі та пообіцяла розібратись із кожним, хто був причетний до цього.

Про це Юлія Тимошенко заявила під час виступу перед журналістами.

“Це не українська Верховна Рада по її складу і вона вже не буде служити Україні. І чим швидше народ України позбавиться від такого президента і від такої Верховної Ради, і їх породження – такого уряду, тим швидше Україна зможе повстати на повний зріст”, – заявила голова фракції.

Юлія Тимошенко пообіцяла звернутись до Конституційного суду із поданням щодо визнання неконституційності прийнятого закону. Крім того, також нардепи звернуться до Національного агентства з питань запобігання корупції для встановлення конфлікту інтересів під час голосування. 

“Ми не тільки повернемо нашу землю Українці, а ми ще й притягнемо у свій час, коли ця влада піде (а піде вона дуже швидко) до відповідальності кримінальної кожного, хто стояв за цією аферою. Починаючи від президента Зеленського, керівника комітетів і закінчуючи кожним, хто до цього був причетним”, – заявила Тимошенко.

За її словами, партія п’ятого президента Петра Порошенка підтримала вказаний закон, тому що сам лідер “ЄС” має у своєму розпорядженні сотні тисяч гектарів землі.

“Фракція (“Слуга народу” – ред.) не набрала 226 голосів. Допоміг Петро Порошенко, бо він управляє сотнями тисяч гектарів землі. І допомогла фракція “Голос” бо там дві третини лобістів фінансових кіл”, – сказала лідерка “Батьківщини”. 

“Боротьба незакінчена”, – підсумувала політик. 

Наводимо повний текст посту Юлії Тимошенко у мережі Facebook і публікуємо відеозвернення фракції “Батьківщина”:

“Маски скинуто! Щойно президент Зеленський і депутати, які працюють в інтересах міжнародних спекулянтів, здали Україну, проголосували за продаж землі!

Це було зроблено по-злодійськи. Пізньої ночі, під час епідемії, коли люди не можуть опиратися свавіллю, в момент серйозної фінансової кризи.

Владу не зупинили ані цілковите несприйняття такого рішення громадянами, ані протести аграрних асоціацій, ані заклики майже 400 рад різних рівнів.

259 депутатів, яких тепер ми знаємо поіменно, віддали 72% нашої території закордонним шахраям.

Це злочин проти України, і «Батьківщина» не може йому не протидіяти:

– ми негайно починаємо підготовку подання до Конституційного Суду і ми доб’ємося визнання цього закону неконституційним;

– ми звернемося до НАЗК, бо за цей закон голосували люди, які мають конфлікт інтересів.

Ми не тільки повернемо українську землю українцям, ми притягнемо до відповідальності кожного, хто стояв за цією аферою!

Наша команда продовжує боротьбу за сильну, європейську, заможну країну зі щасливим народом. Слава Україні!”.

31 березня Верховна Рада ухвалила закон про обіг земель сільськогосподарського призначення. За це рішення проголосувало 259 народних депутатів.

Нагадаємо, лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко сьогодні заявила, що президент Володимир Зеленський наважився на найстрашніший для будь-якого президента злочин – зраду національних інтересів.

Читайте також: Коаліція СН, Голосу, ЄС і групи Довіра. Як з порушенням регламенту Зеденський догодив МВФ

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE