Politerno > Україна і світ > Фінал політичної кар’єри Зеленського вже зрозумілий – Бутусов

Фінал політичної кар’єри Зеленського вже зрозумілий – Бутусов

  • 17 Квітня, 2020
  • 1151 Переглядів
  • 0

Раз Зеленський ставить Майдан поза законом – значить він ставить поза законом і самого себе, – громадський діяч

Володимир Зеленський продав справи проти Майдану в обмін на голоси і політичну підтримку Віктора Медведчука і проросійської партії. Голосування коаліції «слуг» з ОПЗЖ по законопроекту 1043, це, звичайно, узгоджений в Москві сценарій. І це сценарій проти України.

Про це пише на своїй сторінці у Facebook журналіст та громадський діяч Юрій Бутусов.

Зухвале порушення закону Генпрокуратурою і ДБР, повне порушення всіх висновків слідства, пряме політичне замовлення президента. І навіщо витрачати час на домовленості з Голосом і ЄС, якщо можна добрати у ОПЗЖ і отримати медійну підтримку для свого рейтингу? З Путіним Зеленському домовитися найлегше – легше, ніж з опозицією, легше, ніж з Коломойським, легше, ніж з МВФ. Прямий контракт – як на поставку електроенергії з РФ“, – зазначає Ю.Бутусов.

І ось вже не «мочать» Зеленського на каналах Медведчука, а навпаки, дають майданчик. Президент відвідує військове містечко, для показної турботи про армію, про яку він згадує тільки коли треба зробити фотосесію. Очевидно, Зеленський не розуміє, що даючи команди по Чорновіл і по фальсифікації, він підриває зсередини не якусь політичну силу – він підриває державу в цілому. Тому що він у владі тільки завдяки Майдану. Раз Зеленський ставить Майдан поза законом – значить він ставить поза законом і самого себе. Раз головним радником Зеленського став Портнов – який написав Януковичу закони 16 січня, значить фінал політичної кар’єри Зеленського вже зрозумілий“, – аналізує журналіст.

Ю.Бутусов зазначає, що Росія руками ОТЗЖ готує політичний реванш на найближчих виборах в Україні, розігрується сценарій Придністров’я, коли війна використовується для довгострокової політичної дестабілізації. Кремлю важливо дискредитувати Майдан, скасувати люстрацію, припинити збройний опір, дискредитувати державу в цілому і мобілізувати проросійський електорат, вибити його у того ж Зеленського.

Президент країни не розуміє, що таке війна, і не усвідомлює, що розв’язавши справи проти Майдану і продовживши недороблене Януковичем, він перетворився на співучасника проросійського сценарію.

Зеленського відкине проукраїнський електорат за зраду, і проросійський електорат – через його слабкості і наявності пропутінської партії. Але шансів повернути проросійську владу в Україні ніяких немає. Президент може або стати лідером проекту сильної незалежної України, або стати її ворогом або нікому не потрібним баластом …“, – підсумовує громадський діяч.

За все надо платить. Владимир Зеленский продал дела против Майдана в обмен на голоса и политическую поддержку Виктора…

Опубліковано Юрієм Бутусовим Четвер, 16 квітня 2020 р.

Читайте також: При владі маємо людей, які випадково, в результаті змови олігархів, потрапили на найвищий рівень – Касанжи

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE