Politerno > Тернопільщина > Файне місто поступово виходить з карантину

Файне місто поступово виходить з карантину

  • 5 Травня, 2020
  • 2555 Переглядів
  • 0

Міська влада Тернополя послабила карантинні заходи починаючи з 5 травня. Відповідне рішення прийняв тернопільський міський штаб по боротьбі з коронавірусом.

Про це зазначено на сторінці штабу в Facebook.

Так, з вівторка дозволяється працювати:

– підприємствам з надання послуг громадського харчування з адресною доставкою;

– підприємствам, які торгують продуктами швидкого харчування, в тому числі кавою та гарячими напоями в одноразовій упаковці.

У той же час, залишається під забороною вживання їжі і напоїв на місці. Власники підприємств зобов’язані забезпечити персонал і клієнтів засобами індивідуального захисту (респіраторами або захисними масками), а також проводити санітарну обробку приміщень не рідше, ніж два рази на день, температурний скринінг співробітників на початку робочого дня і стежити за безконтактною передачею замовлень.

Також, штаб дозволив продовжити надання фінансових послуг фінансовими установами, якщо в приміщеннях буде перебувати не більше одного відвідувача, працівники будуть використовувати засоби індивідуального захисту (маски, рукавички, окуляри або щиток) і двічі в день приміщення будуть прибирати приміщення із застосуванням деззасобів.

Крім цього, дозволено надавати термінову стоматологічну допомогу приватними стоматологічними клініками / кабінетами при наступних умовах:

– при наявності розміщеної на доступному для відвідувачів місці довідки про результати аналізів обстеження на COVID-19 методом ПЛР;

– при використанні медичним персоналом засобів індивідуального захисту;

– роботі за попереднім записом;

– прийомі не більше одного пацієнта в кабінеті;

– дотриманні інших санітарних і протиепідемічних заходів відповідно до наказів МОЗ України.

Читайте також: Тернопільщина серед трьох областей, де можуть ввести адаптивний карантин

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE