Politerno > Україна і світ > “Ти що, Кадиров?”: Грицай викликав Усика на бій без правил через його “ватні відео” (Відео)

“Ти що, Кадиров?”: Грицай викликав Усика на бій без правил через його “ватні відео” (Відео)

  • 9 Травня, 2020
  • 1268 Переглядів
  • 0

Майстер спорту міжнародного класу Богдан Грицай виклив на бій боксера, абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі Олександра Усика.

Відео з викликом на бій Грицай опублікуваву ю-тубі.

Таким чином борець відреагував на опублікування Усиком в інстаграмі відео, на якому той відправляє в нокаут “диванного експерта”.

“Олександре, подивився твоє останнє відео, де ти намагаєшся залякувати людей. Ти що, Кадиров? Насправді, я не жартую. Якщо спортсмени бійцівських видів спорту будуть застосовувати свої навички проти прав свободи і людини, то бандитизм кінця СРСР буде здаватися справедливістю і правопорядком”, – сказав Грицай.

Борець назвав ролики боксера “ватними” і викликав його на бій без правил.

Допис Усика, на який відреагував борець Грицай:

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🚪🥊😅 #TeamUsyk

Допис, поширений Usyk Aleksandr (@usykaa)

Нагадаємо, нещодавно українські боксери Олександр Усик і Василь Ломаченко знялися в російському фільмі про московську церкву.

У серпні минулого року відбувся прямий ефір скандального прокремлівського блогера Анатолія Шарія і відомого українського боксера Олександра Усика у соціальній мережі Instagram. Це здійняло цілу хвилю невдоволення серед українських користувачів соцмереж. Боксер не став відмовчуватися і записав чергове звернення до українців в якому заявив, що Україна зміниться лише тоді, коли в ній зміняться самі люди.

Читайте також: США застерегли РФ від фальсифікації історії Другої світової війни та пригадали пакт Сталіна і Гітлера

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE