Politerno > Україна і світ > Замість скандальної ДАБІ в Україні буде нова будівельна інспекція

Замість скандальної ДАБІ в Україні буде нова будівельна інспекція

  • 28 Травня, 2020
  • 1262 Переглядів
  • 0

Кабмін схвалив постанову “Деякі питання функціонування органів архітектурно-будівельного контролю та нагляду”, що дозволить Державній інспекції містобудування України почати виконувати свої функції і повноваження.

Про це повідомив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов, передає пресслужба міністерства.

“Прийнята постанова сприятиме подальшому виконанню заходів, пов’язаних з ліквідацією Державної архітектурно-будівельної інспекції та створенням Державної інспекції містобудування України. ДІМ почне працювати з моменту заповнення штату мінімум на 30%”, – сказав Чернишов.

За словами міністра, прийнятою постановою створена законодавча основа для утворення міжрегіональних територіальних органів Державної інспекції містобудування України в якості юридичних осіб публічного права.

Нагадаємо, 27 травня Кабінет міністрів розділив Міністерство енергетики та захисту довкілля на Міністерство енергетики та Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів.

Також учора Кабінет міністрів представив державну програму стимулювання економіки для подолання негативних наслідків, спричинених COVID-19.

У цей же день, уряд погодив призначення Василя Володіна головою Київської ОДА.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE