Politerno > Україна і світ > Силовиків, які били людину під судом над Стерненком, відсторонили, а затриманих активістів відпустили

Силовиків, які били людину під судом над Стерненком, відсторонили, а затриманих активістів відпустили

  • 15 Червня, 2020
  • 860 Переглядів
  • 0

Поліція Києва відсторонила правоохоронців, які били учасника акції на підтримку підозрюваного у вбивстві Сергія Стерненка, а також відпустила усіх затриманих під Шевченківським районним судом.

“Виходячи з інформації у пресі, де є фото, на якому є дії, які можуть свідчити про можливе перевищення сили поліцейськими, мною призначена службова перевірка. Ці двоє осіб відсторонені від несення служби”, – заявив керівник поліції Києва Андрій Крищенко у коментарі “Українській правді”.

Крищенко додав, що усі матеріали службового розслідування будуть передані до Державного бюро розслідувань.

Він також закликав ЗМІ, у яких є відео чи більше фото цього інциденту, надати їх поліції, або публічно його розмістити, щоб правоохоронці мали змогу якомога скоріше провести службове розслідування і проінформувати суспільство про його результати.  

“Ветеран війни та аспірант КНУ щойно вийшов з райвідділу поліції. Всі активісти сьогоднішнього свавілля правоохоронців на волі!”, – повідомила нардеп “Голосу” Ольга Стефанишина у Facebook

Нагадаємо, 15 червня під Шевченківським райсудом Києва, в якому обирають міру запобіжного заходу екскерівнику одеського “Правого сектора” Сергію Стерненку, підозрюваному в умисному вбивстві, сталися сутички і є затримані.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE