Politerno > Україна і світ > Біля офісу Зеленського поліція затримала більше 10 прихильників Шарія

Біля офісу Зеленського поліція затримала більше 10 прихильників Шарія

  • 17 Червня, 2020
  • 769 Переглядів
  • 0

Зранку 17 червня біля Офісу Президента зібралися прихильники блогера Анатолія Шарія через свавілля правоохоронців і нападів на активістів та журналістів.

Водночас, на Майдані Незалежності також зібралися 2 сотні активістів: половина із них у формі муніципальної варти та “Правого сектору”, щоб провести “моралізаторську бесіду” з прихильниками Шарія.

У коментарі “Українській правді” спікер Нацполіції Оксана Блищик повідомила, що під час акції біля офісу президента Володимира Зеленського правоохоронці затримали понад 10 осіб, які кидали димові шашки і застосовували сльозогінний газ.

“Затримали більше 10 осіб. Вони кидали димові шашки і застосовували сльозогінний газ”, – заявила Блищик.

За її словами Блищик, наразі їх доставляють до відділку поліції.

Частина активістів наразі повернула на вулицю Грушевського. Вони нібито зібралися біля будинку президента.

Прихильники Шарія до 12.50 продовжували свою акцію в урядовому кварталі, а потім розійшлися.

Пресслужба “Нацкорпус” повідомляє, що під час акції затримали 12 осіб. Там закликали “збиратися під Печерським райвідділком поліції”, щоб “визволити своїх”.

Нагадаємо, 15 червня під Шевченківським райсудом Києва, в якому обирали міру запобіжного заходу екскерівнику одеського “Правого сектора” Сергію Стерненку, підозрюваному в умисному вбивстві, сталися сутички і є затримані.

Поліція Києва відсторонила правоохоронців, які били учасника акції на підтримку підозрюваного у вбивстві Сергія Стерненка, а також відпустила усіх затриманих під Шевченківським районним судом.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE