Politerno > Україна і світ > СБУ провела обшуки в Одеській міській раді

СБУ провела обшуки в Одеській міській раді

  • 8 Липня, 2020
  • 839 Переглядів
  • 0

Співробітники УСБУ в Одеській області за дорученням прокуратури проводять обшуки та інші слідчі дії в службових приміщеннях Одеської міської ради.

Як інформує “Укрінформ“, про це в середу, 8 липня, повідомила пресофіцер Управління СБУ Анна Шевчук.

“Працівники Управління СБУ проводять виїмку документів та інші слідчі дії у приміщеннях підрозділів міськради”, – зазначила Шевчук.

Водночас вона не уточнила, в яких саме підрозділах ведуться слідчі дії та за ознаками яких статей Кримінального кодексу відкриті кримінальні провадження.

“Співробітники СБУ діють за дорученням прокуратури у межах раніше розпочатих кримінальних проваджень”, – додала Шевчук.

Як пише місцеве видання “Думская“, обшуки проводять у департаменті комунальної власності Одеської міськради.

“За нашими даними, слідчі дії відбулися в рамках кримінального провадження про службову недбалість. Чиновники департаменту комунальної власності дозволяли кільком комерційним структурам використовувати міську землю без укладення договорів оренди”, – пише видання.

Раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України проводили слідчі дії в приміщеннях мерії Одеси в рамках розслідування справи про присвоєння коштів міськбюджету чиновниками.

Нагадаємо, в Одесі детективи НАБУ проводять 20 обшуків у справі про махінації мерії, де фігурують міський голова Одеси Геннадій Труханов і неофіційний “господар” міста Володимир Галантерник.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE