Politerno > Україна і світ > “Путін – злодій”, “Путіна – у відставку!”: у Хабаровську відбулася масова акція проти арешту губернатора Фургала. Відео

“Путін – злодій”, “Путіна – у відставку!”: у Хабаровську відбулася масова акція проти арешту губернатора Фургала. Відео

  • 11 Липня, 2020
  • 869 Переглядів
  • 0

У Хабаровську видбулася несанкціонована владою акція на підтримку губернатора Хабаровського краю РФ, заарештованого за обвинуваченням в організації вбивства.

Несанкціонована акція розпочалася в Хабаровську опівдні за місцевим часом. Учасники прибрали металеві огорожі, якими була перекрита центральна площа, і скандували: “Свободу”.

Потім вирушили колоною однією з проїжджих частин центральної вулиці, потім знову повернулися на площу і зібралися біля будівлі уряду. Активісти виступають на ґанку будівлі, вимагаючи повернути губернатора до Хабаровська, провести об’єктивне розслідування.

Як видно, люди, які там зібралися, в обвинувачення, висунуті губернатору, не вірять. Скандують “Свободу!”, “Фургал – наш вибір!” і навіть “Москва – йди!” і “Путін – злодій”.

За версією Слідкому РФ, Хабаровський губернатор Сергій Фургал організував замах на вбивство підприємця і вбивства ще двох бізнесменів у 2004-2005 роках. Фургала затримано 9 липня в Хабаровську і доставлено до Москви.

Нагадаємо, Нідерланди готують позов проти Росії до Європейського суду з прав людини через збиття літака рейсу MH17 над Донбасом у 2014 році.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE