Politerno > Україна і світ > У нас відбувається другий акт знищення українських виробників боєприпасів великого калібру – Сенченко. Відео

У нас відбувається другий акт знищення українських виробників боєприпасів великого калібру – Сенченко. Відео

  • 11 Липня, 2020
  • 933 Переглядів
  • 0

Нардеп V, VI, VII скликань від “Батьківщини”, в.о. заступника голови АП в 2014 році Андрій Сенченко повідомив, що заяви про те, що для української армії вчасно закуповуються всі види боєприпасів не відповідають дійсності.

Як передає Обозреватель, про це він повідомив в ефірі програми “Право на владу” на каналу “1+1” 9 липня.

Він зазначив, що має у своєму розпорядженні цифри, що підтверджують цей вислів, але вони є таємними, тому озвучувати їх не має права.

“Я можу стверджувати, що вже потрібно притягати до відповідальності тих осіб у Міністерстві оборони України, які відповідають за виконання державного оборонного замовлення. Минуло пів року і жодного снаряду не закупили. Більш того, у нас відбувається вже другий акт знищення українських виробників боєприпасів великого калібру. Спочатку була ця комбінація, в якій ФСБ брала участь із втягуванням заводу “Артем”, де фактично вкрали гроші, які держава виділила. Зараз другий акт, коли виробництво намагаються знищити повністю”, – зазначив Сенченко.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE