Politerno > Україна і світ > Цебрію дозволили повторно зареєструватися кандидатом у мери

Цебрію дозволили повторно зареєструватися кандидатом у мери

  • 29 Вересня, 2020
  • 655 Переглядів
  • 0

Центрвиборчком скасував постанову Уманської ТВК, який відмовив у реєстрації діючому міському голові та кандидату на пост мера Умані Олександру Цебрію.

Про це повідомляє пресслужба ЦВК.

Комісія розглянула скаргу Черкаської обласної організації партії Пропозиція, яка просила скасувати постанову тервиборчкому. Політсила просила визнати протиправною бездіяльність Уманського тервиборчкому, яка не повідомила про неточності в документах, поданих Цебрієм. ЦВК відмовила в задоволенні цієї частини скарги.

Водночас Центрвиборчком встановив, що порушення, на підставі яких діючому меру відмовили в реєстрації, – це неточності в поданих документах. Комісія вирішила, що ці неточності не заважають розумінню даних, тому їх можна усунути в порядку, визначеному Виборчим кодексом.

“Такі недоліки не можуть вважатися підставою для відмови в реєстрації кандидата на посаду міського голови. Тому Комісія скасувала постанову Уманської міської ТВК від 25 вересня 2020 року Про відмову в реєстрації кандидата на посаду Уманського міського голови Уманського району Черкаської області Цебрія Олександра Володимировича, 04.06.1974 року народження, висунутого Черкаською обласною організацією політичної партії Пропозиція на перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року”, – сказано в повідомленні ЦВК.

Також міський тервиборчком зобов’язали до 21:00 30 вересня повторно розглянути документи Цебрія і повідомити про прийняте рішення.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE