Politerno > Тернопільщина > Опубліковано документ, який засвідчує: голова ТОДА Труш таки вимагав хабаря у 2008 році

Опубліковано документ, який засвідчує: голова ТОДА Труш таки вимагав хабаря у 2008 році

  • 16 Жовтня, 2020
  • 3036 Переглядів
  • 0

Екснардеп-радикал Ігор Мосійчук опублікував документ, який засвідчує факт вимагання хабаря чинним головою Тернопільської ОДА Володимиром Трушем у 2008 році.

Фотографію документу і коментар до неї політик розмістив уна своїй сторінці у Фейсбуці.

“Кадрова політика президента Володимир Зеленський: від ґвалтівника Іванісова до хабарника Труша.

Тут така справа, що в «слуг» знову ліфт поломився а нове ліцо виявилося старим хабарником.

Голова Тернопільської ОДА Володимир Труш в серпні 2008 року працюючи в органах податкової адміністрації в Івано-Франківській області був затриманий співробітниками УБОЗ управління МВС України в Івано-Франківській області при отриманні хабара в розмірі 7000 доларів США.

При затриманні податківець Труш намагався втекти з місця злочину на авто і переїхав ногу співробітнику міліції. Далі буде…”, – зазначив колишній народний депутат. 

Ці дані підтвердив полковник міліції, колишній начальник УБОЗу, перший заступник начальника УМВС у Тернопільській та Івано-Франківській областях у 2005-2011 роках Петро Шеремета.

«Неможливо зрозуміти, за якими критеріями нинішня влада призначає голів обласних державних адміністрацій. У даному випадку маю сказати кілька слів про Володимира Труша. Свого часу було засвідчено факт, що він вимагав і отримав хабаря у розмірі 7 тисяч доларів від підприємця із міста Долини. Тільки недоопрацювання з боку працівників Управління боротьби з організованою злочинністю дало можливість заступнику начальника оперативного управління ДПІ Івано-Франківської області Володимиру Трушу втекти з місця злочину і уникнути відповідальності.  Після цього він звільнився з роботи. Як офіцер вищого рівня, я не можу збагнути, чому він керує нашою областю. Навіть за часів Януковича і Кучми, яких ми так критикуємо, ці варіанти не проходили».

#шкварки_дня 🔥🔥🔥Кадрова політика президента Володимир Зеленський: від ґвалтівника Іванісова до хабарника Труша.Тут…

Опубліковано Ігором Мосійчуком Пʼятниця, 16 жовтня 2020 р.


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE