Politerno > Тернопільщина > Націоналісти та олігархат об’єдналися відкрито: Надал і Чайківський домовилися про співпрацю

Націоналісти та олігархат об’єдналися відкрито: Надал і Чайківський домовилися про співпрацю

  • 18 Жовтня, 2020
  • 3155 Переглядів
  • 0

Лідер партії “За Майбутнє” у Тернопільській області Іван Чайківський та міський голова Тернополя Сергій Надал домовилися про співпрацю у майбутній Тернопільській міській та обласній радах.

“Команди Івана Чайківського та Сергія Надала будуть співпрацювати у майбутній Тернопільській міській та обласній радах заради успішного розвитку міста і області!”, – йдеться у повідомленні “Тернопіль за майбутнє” у Facebook.

Таким чином, тернопільські націоналісти можливо, якщо проєкт Чайківського пройде в органи місцевого самоврядування Тернопільщини, співпрацюватимуть у майбутньому з політичним проєктом олігарха Ігоря Коломойського, проти якого не раз висловлювалися лідери “Свободи”.

Загалом партія “Свобода” відома своєю гострою критикою впливу олігархів на політику в Україні. Саме олігархічні клани націоналісти вважають головним злом в нашій державі, яке не дає їй розвиватися.

Із зазначеного випливає, що олігархат більше не є для соратників Тягнибока, і Сергія Надала, зокрема, злом і перешкодою для успішної держави. Судячи з усього – хтось дуже хоче пов’язати майбутнє Тернополя з ФПГ Ігоря Валерійовича та його куратора над партією “За Майбутнє” Ігоря Палиці.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE