Politerno > Україна і світ > Прихильники Трампа протестують у низці штатів, деякі з них озброєні. ФОТО

Прихильники Трампа протестують у низці штатів, деякі з них озброєні. ФОТО

  • 8 Листопада, 2020
  • 651 Переглядів
  • 0

Прихильники президента США Дональда Трампа розпочали у кількох штатах акції протесту проти результатів президентських виборів 2020 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ABC News.

Зазначається, прихильники Трампа різного віку, статі та раси зібралися в суботу біля Casa Biden в Тампі, штат Флорида, одразу після того, як Джо Байдена було оголошено обраним президентом.

 

У Таллахассі, штат Флорида, прихильники Трампа протестували біля адміністративних будівель. Близько 100 виборців Трампа продемонстрували свою підтримку президенту в рамках акції протесту “Зупини крадіжку”.

“Ми всі тут, тому що нам до вподоби те, що Дональд Трамп зробив для нації”, – сказав прихильник Трампа під час протесту у Таллахассі.

Як інформує The Guardian, у Мічигані – ще одному “хиткому” штаті, який проголосував за Байдена після перемоги Трампа у 2016 році, сотні прихильників Трампа зібралисяу столиці штату, скандуючи “ще чотири роки” і “ми перемогли”.

Раніше демонстранти, які підтримують Трампа, влаштували акції протесту в штатах Джорджія, Мічиган і Вісконсін, де Байдена було або оголошено переможцем, або він лідирує там за підрахунком голосів.

Близько 200 демонстрантів зібралися перед будівлею Капітолію штату Джорджія в Атланті, щоб висловити протест проти результатів виборів, повідомляє Atlanta Journal-Constitution.

Серед людей у натовпі була Маржорі Тейлор Грін, обрана членом Палати представників Конгресу США.

Вона заявила, що Джорджія “не є блакитним штатом”. Грін також пообіцяла допомогти Трампу оскаржити результати виборів.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE