Politerno > Україна і світ > Суд відкрив провадження за позовом “Батьківщини” до НАЗК, яке зупинило фінансування партії

Суд відкрив провадження за позовом “Батьківщини” до НАЗК, яке зупинило фінансування партії

  • 26 Листопада, 2020
  • 692 Переглядів
  • 0

НАЗК у четвертому кварталі 2020 року зупинило державне фінансування партії “Батьківщина” через виявленні у фінансовому звіті партії порушення.

23 листопада “Батьківщина” оскаржила в ОАСК рішення Нацагентства про зупинку державного фінансування партії. У своєму позові партія просить “визнати протиправними дії працівників НАЗК” і скасувати наказ про зупинення держфінансування.

 

Окружний адмінсуд Києва прийняв позов “Батьківщини” до Нацагентства із запобігання корупції, яке призупинило державне фінансування партії через порушення у фінансових звітах.  

“Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом політичної партії “Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” до Національного агентства з питань запобігання корупції”, – йдеться у повідомленні суду.

Суд вирішив розглядати справу за спрощеною процедурою – без повідомлення учасників справи.

Розглянувши заяву про забезпечення позову, яка надійшла одночасно із позовом, суд відмовив позивачу у вжитті заходів його забезпечення.

Суд мотивував своє рішення тим, що «Батьківщина» не надала належних доказів, які б свідчили про те, що невжиття заходів забезпечення позову може істотно ускладнити чи унеможливити подальше виконання рішення суду або ефективний захист інтересів позивача.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE