Politerno > Україна і світ > Нардепи знову чекають звіту Степанова, а в Порошенка хочуть його відставки

Нардепи знову чекають звіту Степанова, а в Порошенка хочуть його відставки

  • 30 Листопада, 2020
  • 740 Переглядів
  • 0

Під час години запитань до уряду 6 листопада народні депутати планують заслухати міністра охорони здоров’я Максима Степанова, а “Європейська солідарність” вимагає його відставки.

Про це повідомив перший заступник голови фракції партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко та співголова фракції партії “Європейська солідарність” Ірина Геращенко на погоджувальній раді парламенту

“На жаль, традиційно – на жаль, бо це негативна традиція – запрошуємо знову пана Степанова та весь Кабінет міністрів для відповідей на питання боротьби з епідемією та можливих варіантів локдаунів, карантинів і так далі. Я думаю, що до п’ятниці це все вже буде відомо”, – зазначив Корнієнко.

“Ми вимагаємо не звітів пана Степанова, а його відставки, і відставки пана Тарана – міністрів охорони здоров’я і Збройних сил, зі своїх посад як некомпетентних і таких, які просто працюють на ліквідацію армії та системи охорони здоров’я”, – підкреслила Геращенко.

Голова МОЗ із 14 листопада перебував на самоізоляції через коронавірус, тож на попереднє засідання парламенту 17 листопада не прийшов. Проте 28 листопада, рівно за два тижні після позитивного результату на COVID-19, Максим Степанов повідомив, що одужав, і вже вийшов на роботу.

Нагадаємо, Максима Степанова планують звільнити з посади міністра охорони здоров’я до кінця 2020 року, але ще думають, кого краще призначити натомість.

У понеділок, 30 листопада, у Верховній Раді відбувається нарада керівництва парламенту та голів фракцій за участю керівників Офісу президента.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE