Politerno > Україна і світ > Арахамія обіцяє “мобілізувати голоси” для призначення Вітренка міністром – відео виступу Кучеренка

Арахамія обіцяє “мобілізувати голоси” для призначення Вітренка міністром – відео виступу Кучеренка

  • 17 Грудня, 2020
  • 663 Переглядів
  • 0

Керівник фракції “Слуга народу” Давид Арахамія очікує вже у січні розгляду питання призначення Юрія Вітренка першим віце-прем’єром – міністром енергетики, після того як депутати 17 грудня не підтримали його кандидатуру на цю посаду.

Про це він сказав у коментарі “Інтерфакс-Україна”.

 

“Будемо мобілізувати голоси, я думаю, в січні. Це десь числа 25-го. Так, відповідно до закону це питання мало б бути закрите до кінця року, але голосування не відбулося. У нас немає іншого виходу, як зробити, коли це буде можливим”, – розповів Арахамія.

Юрій Вітренко, призначення якого на посаду першого віце-прем’єра – міністра енергетики не підтримала Рада, побажав нардепам “знайти кращого кандидата, який зможе зробити нашу країну сильнішою”.

Комітет Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг не підтримав кандидатуру Юрія Вітренка на посаду міністра енергетики.

Пропонуємо увазі читачів виступ нардепа від “Батьківщини”, відомого експерта у паливно-енергетичній сфері Олексія Кучеренка під час розгляду призначення Вітренка у Раді:

Колишній виконавчий директор “Нафтогазу” Юрій Вітренко отримає держоблігацій на 4 мільйони доларів строком на 5 років в рамках “мирової” угоди з “Нафтогазом” щодо виплати йому премії.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE