Politerno > Україна і світ > “Сідай, сідай. Час вийшов”, – петербурзькому депутату відключили мікрофон на словах про Навального. ВIДЕО

“Сідай, сідай. Час вийшов”, – петербурзькому депутату відключили мікрофон на словах про Навального. ВIДЕО

  • 17 Грудня, 2020
  • 651 Переглядів
  • 0

Депутат міських законодавчих зборів Санкт-Петербурга Максим Резник з трибуни висловлювався щодо отруєння опозиціонера Олексія Навального, коли його мікрофон відключили.

Відео виступу Резника опубліковано в YouTube.

 

Наводимо розшифровку.

“- Влада федеральна, наприклад, просто мовчить щодо ситуації із замахом на Навального. Таке мовчання, вибачте, – це гірше за визнання провини. Чи всі чекають, що завтра скаже цар? Ну хіба так…

– Сідай давай. Сідай. Сідай, сідай давай. Сідай, тобі кажуть.

– Шановні колеги, якщо вам не подобається хід моїх думок, ви не згодні з тим, що я говорю – це ваше абсолютне право, можете вийти на трибуну, скористатися цим і, так би мовити, розповісти, чому я неправий. Але дозвольте мені говорити те, що я вважаю за потрібне. Я ще раз повторюю: я вважаю, що нинішня влада побудована на брехні.

– Сідай, сідай. Час вийшов, сідай”.

Раніше троє депутатів петербурзького закзборів, включаючи Резника, направили звернення голові ФСБ РФ Олександра Бортникова з проханням про проведення перевірки за фактами, викладеними в розслідуванні видань The Insider, Bellingcat, СNN і Der Spiegel про отруєння опозиціонера Олексія Навального.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE