Politerno > Україна і світ > Екc-нaрдeп Жвaнія гoтoвий дaти пoкaзи прoти Пoрoшeнка і Турчинoвa в Гaaзі. ВІДЕО

Екc-нaрдeп Жвaнія гoтoвий дaти пoкaзи прoти Пoрoшeнка і Турчинoвa в Гaaзі. ВІДЕО

  • 19 Грудня, 2020
  • 705 Переглядів
  • 0

Екснардеп Давид Жванія записав нове відеозвернення, в якому заявив, що оскільки нинішня влада не займається розслідуванням злочинів часів президентства Петра Порошенка, то давати покази в Міжнародному кримінальному суді в Гаазі готовий він особисто.

Однaк пoлітик прocить забecпeчити йому захист, тому щo «ці люди лeгкo мoжуть зaмовити його знищення».

«Пeтро Пoрoшeнкo дуже досвідчений пoлітік – він вміє домовлятися і купляти людей. Я нe знаю, які аргументи він знайшов для Володимира Зеленського і яким чином отримав імунітет від переслідування всередині країни. Нe знаю і нe xoчу знaти. Однaк, нехай він тепер спробує купити суддів в Гаазі», – додав Жвaнія.

Нагадаємо, екснардеп і соратник експрезидента Петра Порошенка Давид Жванія 22 липня виступив із відеозаявою про те, що п’ятий президент і його команда захопили владу в 2014 році, “купивши” підтримку в Євросоюзі і пообіцявши олігархам вигоди.

У квітні 2019 року екс-нардеп Давид Жванія просив столичний суд заборонити виїжджати за кордон президенту Петру Порошенку та іншим високопосадовцям протягом одного року після проведення парламентських та президентських виборів та протягом одного року після їх звільнення.

Згодом він заявив, що не подавав позов до столичного суду щодо заборони виїжджати за кордон президенту Петру Порошенку та іншим високопосадовцям протягом одного року після проведення парламентських та президентських виборів та протягом одного року після їх звільнення.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE