Politerno > Україна і світ > Перестрибнути через Раду: Буславець звільнилась, щоб Кабмін призначив Вітренка на її посаду

Перестрибнути через Раду: Буславець звільнилась, щоб Кабмін призначив Вітренка на її посаду

  • 21 Грудня, 2020
  • 752 Переглядів
  • 0

Першу заступницю міністра енергетики Ольгу Буславець звільнили згідно з поданою нею заявою, замість неї цю посаду займе Юрій Вітренко – на нього також поклали тимчасове виконання обов’язків міністра.

Про свою відставку Буславець повідомила у Facebook, опублікувавши заяву про звільнення.

 

“Прошу звільнити мене з посади першого заступника міністра енергетики з 22.12.2020”, – йдеться у заяві від 21 грудня.

“Прийняла таке рішення. Наразі коментарів щодо причин та подальших планів не буде. Але далі обов‘язково буде…”, – написала Буславець.

Також стало відомо, що Кабмін на позачерговому засіданні призначив Юрія Вітренка першим заступником міністра енергетики – на нього також поклали тимчасове виконання обов’язків міністра.

“Розпорядження щодо тимчасового покладання виконання обов’язків міністра енергетики на Юрія Бойка визнано таким, що втратило чинність”, – додали в уряді.

Нагадаємо, керівник фракції “Слуга народу” Давид Арахамія очікує вже у січні розгляду питання призначення Юрія Вітренка першим віце-прем’єром – міністром енергетики, після того як депутати 17 грудня не підтримали його кандидатуру на цю посаду.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE