Politerno > Україна і світ > Бутусов стане позаштатним радником Тарана після ряду перепалок з Міноборони

Бутусов стане позаштатним радником Тарана після ряду перепалок з Міноборони

  • 21 Грудня, 2020
  • 936 Переглядів
  • 0

Після зустрічі з Тараном, редактор Цензор.нет  Юрій Бутусов прийняв один з чотирьох запропонованих варіантів щодо роботи в Міноборони терміном на 2 місяці.

За словами Тарана, публічність всього процесу пов’язана з об’єктивністю критичних публікацій по роботі відомства, повідомляє Юрій Бутусов на своїй сторінці в Фейсбуці.

Під час особистої зустрічі з Андрієм Тараном, журналісту було запропоновано чотири посади:

1. Начальник управління нормативно-методичного забезпечення та моніторингу нерухомості і земель Міноборони;

2. Начальник одного з управлінь в департаменті військово-технічної політики;

3. Начальник директорату інформаційної політики

4. Позаштатний радник міністра оборони

За словами Бутусова, жодна з цих посад не дає ніякого доступу до прийняття рішень і повноважень. Також він не матиме зарплати або свого кабінету в Міноборони. Посада лише дасть більш широкий доступ до проблем у військах і їх стану. Журналіст отримає можливість писати матеріали на “хворі” теми відомства.

Юрій Бутусов також заявив, що для нього це стало індикатором його об’єктивності з приводу ситуації в Міністерстві оборони. Можливість перевірити, чи буде реакція у відомстві на його критику. Підтвердження необхідності в структурних реформах у відомстві, а також завершення наслідків в резонансних справах.

За підсумками роботи журналіст обіцяє написати підсумковий звіт про результати.

Нагадаємо, що нещодавно Міністерство оборони через свою сторінку в Фейсбуці запропонувало роботу журналістуБутусов пропозицію прийняв

Пізніше, у відомстві заявили , що у них немає вакансій, які б відповідали амбіціям журналіста. На що журналіст заявив, що хоче подати в суд на Міноборони через брехню і образи.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE