Politerno > Україна і світ > Доручення Зеленського швидко будувати укріплення: насправді це верховний головнокомандувач не має плану війни – Бутусов

Доручення Зеленського швидко будувати укріплення: насправді це верховний головнокомандувач не має плану війни – Бутусов

  • 2 Грудня, 2023
  • 1311 Переглядів
  • 0

Саме президент Володимир Зеленський не має ніякого плану війни ні на 2023-й ні на 2024-й роки, та не розробив ніякої стратегії щодо захисту країни.

Про це пише головний редактор Цензор.нет Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook.

“Швидкість мислення та усвідомлення обстановки на війні у Ставки Верховного головнокомандувача відстає від реальності та від дій противника як мінімум на рік – щоб взимку були готові фортифікації, рішення про їх будівництво треба було ухвалювати набагато раніше, «швидко будувати» треба було влітку, але це не було зроблено.

Таке гальмування та відставання показують, що насправді це сам Зеленський не має ніякого плану війни ні на 2023-й ні на 2024-й роки, та не розробив ніякої стратегії, і тому саме через некомпетентність президента та його офісу Україна відстає та не може випереджати противника в організаційних рішенннях.

Так що не до Залужного одного мають бути претензії – Зеленський сам не розуміє, що відбувається на фронті. Сподіваюсь, депутати комітету по обороні ра пані Безугла, зокрема, дасть принципову оцінку і відсутності стратегії у Верховного головнокомандувача, і бездіяльність Зеленського призводить до важких втрат”, – зазначив журналіст.

Нагадаємо, президент Литви Гітанас Науседа, а також лідери Латвії та Польщі Едгар Рінкевич та Анджей Дуда відмовилися від спільної фотографії з лідерами країн — учасниць конференції ООН з клімату COP28 у Дубаї через участь у зйомці Олександра Лукашенка.


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE