Politerno > Україна і світ > Похорони Кернеса: Фукс розказав, кому дістанеться спадок померлого і про його 11-річну доньку. ФОТО

Похорони Кернеса: Фукс розказав, кому дістанеться спадок померлого і про його 11-річну доньку. ФОТО

  • 23 Грудня, 2020
  • 1626 Переглядів
  • 0

Бізнесмен і друг померлого міського голови Харкова Геннадія Кернеса Павло Фукс підтвердив, що окрім трьох синів у покійного також є 11-річна дочка, яка живе в Лондоні.

А ще в інтерв’ю “Стране” Фукс розповів, як Кернес розподілив свій спадок.

“На першому місці Оксана і Родіон, які були поруч з ним до останньої хвилини життя. Потім Кирило і Данило (два рідні сини Кернеса – ред..), – сказав Фукс.

На уточнення, чи справді Родіон був улюбленцем тата, бізнесмен зазначив: “Він говорив, що Родіон його любить більше за всіх. Родіон від нього не відходив”.

Це фото Родіон запостив у мережу в день смерті Кернеса

Оксана Гайсинська була поруч до останньої хвилини

Про дочку Кернеса інформації у пресі не було, але її існування Фукс підтвердив.

“Їй 11 років. Звуть Соня. Вона живе зі своєю мамою в Лондоні. Сини Кернеса підтримують з нею взаємини. Він її шалено любив. Просто не хотів, щоб вона його бачила хворим. Вона на нього дуже схожа – просто копія! І зовні, і за характером”, – розказав друг покійного Геннадія Адольфовича.

Нагадаємо, окрім 4-х дітей, у Кернеса залишилося четверо онуків.

У середу, 23 грудня, в Харкові проходить церемонія прощання з мером Геннадієм Кернесом, який 16 грудня помер в берлінській клініці через ускладнення COVID-19.

Церемонія відспівування Кернеса почалася о 7:00 в Благовіщенському соборі Харкова. Службу правив митрополит УПЦ МП Онуфрій.

Потім труну з тілом політика доставили до Харківського національного театру опери та балету. Там всі бажаючі можуть попрощатися з мером. При цьому тіло Кернеса охороняють понад 400 правоохоронців.

Саме поховання почалося на почесній алеї о 13:00. Кернеса поховають на 2-му міському кладовищі, де спочивають відомі харків’яни. Повідомляється, що його могила буде розташована навпроти поховань колишніх голів Харківської ОДА Олександра Масельського та Євгена Кушнарьова.

За даними Інтерфакс-Україна, попрощатися з Кернесом приїхав міський голова Києва Віталій Кличко, народні депутати Євген Мураєв і Вадим Новінський, а також колишній мер і екс-глава Харківської облдержадміністрації, народний депутат попередніх скликань Михайло Добкін. На церемонії присутні також бізнесмен і друг Кернеса Павло Фукс і секретар Харківської міськради.

Перед оперним театром – довга черга городян, які прийшли попрощатися з Кернесом. Люди стоять близько один до одного по кілька людей у ​​ряд, але більшість в масках.

Через похорон Кернеса перекритий рух в центрі Харкова.

Нагадаємо, 17 грудня помер міський голова Харкова Геннадій Кернес, який лікувався від коронавірусу в Німеччині.

Депутати Харківської міської ради VIII скликання під час першої сесії 9 грудня обрали секретарем міськради Ігоря Терехова, якому раніше пророкували крісло голови Харківської ОДА.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE