Politerno > Україна і світ > “Квартал 95” висміяв протести ФОПів під стінами палацу “Україна”. ВІДЕО

“Квартал 95” висміяв протести ФОПів під стінами палацу “Україна”. ВІДЕО

  • 25 Грудня, 2020
  • 1088 Переглядів
  • 0

Артисти “Квартал 95” Степан Казанін та Ірина Сопонару в ефірі “Чисто NEWS” висміяли акцію протесту під назвою SaveФОП під стінами Національного палацу мистецтв “Україна”, де проходив концерт “Вечірнього кварталу”.

Уривок програми опублікували ряд телеграм-каналів, в тому числі і “Україна Зараз”.

 

“22 грудня під час зйомок концерту Новорічного кварталу під будівлею палацу Україна протестували представники малого бізнесу. Тобто концерт був і в палаці, і за його стінами… Скажу відверто: через те, що, згідно із законом, зал для глядачів був заповнений лише наполовину, це – перший випадок в історії “Кварталу”, коли людей на вулиці виявилося більше, ніж в залі”, – повідомив Казанін.

“Не зовсім зрозуміло невдоволення протестувальників. Пікети ФОПів тривають вже кілька днів. І деякі вже заробили на мітингах більше, ніж їм пообіцяв Зеленський”, – додала Сопонару.

Нагадаємо, що сотні підприємців з різних куточків України зібралися під стінами будівлі на Великій Васильківській в день концерту. Організатори акції включили пісню з “Вечірнього кварталу” про важке життя людей в Україні, яку раніше співав сам Зеленський. До обрання президентом держави він був художнім керівником проекту.

Спочатку представники малого та середнього бізнесу вимагали прийняти законопроекти №3853-1, №3853-2 і №3993, які передбачають спрощену систему оподаткування, звітності та обліку доходів підприємців, а також скасування касових апаратів. 

Також вони виступали проти альтернативних законопроектів №4313-д Данила Гетманцева і №4439 Володимира Зеленського, в якому мова йде про річний відстрочення введення касових апаратів. 

15 грудня Не дивлячись на спроби силовиків демонтувати намети, учасники акції протесту руху “SaveФОП” все ж встановили їх на Майдані Незалежності.

1 грудня в урядовому кварталі Києва підприємці заблокували виходи з Верховної Ради. Поліція спробувала звільнити прохід для депутатів, в результаті чого відбулися сутички з правоохоронцями.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE