Politerno > Україна і світ > Трамп обіцяє демократам “пекельну битву” за Білий дім. ВІДЕО

Трамп обіцяє демократам “пекельну битву” за Білий дім. ВІДЕО

  • 5 Січня, 2021
  • 586 Переглядів
  • 0

Президент США Дональд Трамп обіцяє влаштує “пекельну битву” за пост глвави держави, якщо демократи “захоплять” Сенат та Білий дім.

Про це Трамп заявив під час мітингу своїх прихильників, цитує “Укрінформ“.

 

“Можна програти й сказати: ну, добре, я програв, спробую іншим разом — а, може, і не спробую, може, я просто повернуся до звичайного життя. Але коли ти перемагаєш з величезною перевагою, а вони крадуть у тебе перемогу та фальсифікують результати — це неприпустимо”, – зазначив Трамп.

Із закликами боротися за “чесні” підсумки виборів президента Трамп виступив у місті Далтон, штат Джорджія.

Чинний голова Білого дому стверджує, що переміг 3 листопада “з великим відривом”, підкресливши неприйнятність “фальсифікації виборів”.

В американському штаті Джорджія 5 січня триває другий раунд виборів на дві посади в Сенаті, який визначить баланс сил у верхній палаті Конгресу на наступні два роки.

На початку грудня влада штату Джорджія повторно сертифікувала результати президентських виборів, вкотре підтвердивши перемогу Джо Байдена за підсумками вже третього перерахунку виборчих бюлетенів.

Президент США Дональд Трамп говорив деяким радникам, що відмовиться покинути Білий дім у день інавгурації новообраного президента Джо Байдена.

У сенаті США 1 січня республіканці приєдналися до демократів, щоб подолати президентське вето, підтримавши законопроєкт про оборонний бюджет, проти якого виступив Трамп лише за кілька тижнів до того, як він покине свій пост.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE