Politerno > Україна і світ > У США помер “Мухаммед Алі телевізійного інтерв’ю” – Ларрі Кінг

У США помер “Мухаммед Алі телевізійного інтерв’ю” – Ларрі Кінг

  • 23 Січня, 2021
  • 628 Переглядів
  • 0

У США у віці 87 років помер легендарний телеведучий Ларрі Кінг.

Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на його сторінці у Twitter.

 

Його компанія Ora Media оголосила у соцмережі про його смерть, написавши, що ведучий помер сьогодні, 23 січня, у медичному центрі Cedars-Sinai у Лос-Анджелесі. У повідомленні не вказана причина смерті телеведучого.

“З глибоким сумом Ora Media оголошує про смерть Ларрі Кінга — нашого співзасновника, ведучого та друга”, — йдеться в повідомленні

Раніше повідомлялося, що Кінг був госпіталізований з коронавірусом.

У 2017 році телеведучий розповів про боротьбу з раком легенів. У квітні 2019 роки йому зробили ангіопластику, а в минулому році він переніс інсульт.

Ларрі Кінг народився у Нью-Йорку в родині емігрантів з Австрії та Білорусі. Телеведучий прославився завдяки ток-шоу Larry King Live на телеканалі CNN, яке він вів з 1985 до 2010 року. У своїй програмі він інтервіював політиків, бізнесменів та інших знаменитостей.

За свою багаторічну кар’єру Кінг провів понад 50 тис. інтерв’ю. Він розмовляв з усіма президентами США, починаючи з Джеральда Форда.

У липні 2010 року Ларрі Кінг оголосив про добровільне закриття свого шоу. Останній випуск вийшов 16 грудня 2010 року, гостем програми став Арнольд Шварценеггер.

Сама програма потрапила до Книги рекордів Гіннеса як найтриваліше шоу з беззмінним ведучим.

Кінг отримав премію “Еммі”, у нього є власна зірка на Алеї слави в Голлівуді.

У 2019 Ларрі Кінг подав на розлучення зі своєю сьомою дружиною Шон Саусвік після 22 років шлюбу.

У 2010 році американські ЗМІ повідомили, що телеведучий Ларрі Кінг переживає важку втрату – померла його дочка Чайя і син Ендрю. Тоді він проходив відновлення після складної операції.

Народний депутат України від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко у 2016 році заявив, що американський журналіст Ларрі Кінг отримував гроші з «чорної бухгалтерії» Партії регіонів.

Головний редактор інтернет-видання «Українська правда» Севгіль Мусаєва-Боровик додала, що Кінг отримав ці кошти за те, що взяв інтерв’ю у тодішнього прем’єр-міністра Миколи Азарова.

Ларрі Кінг апам’ятався розмовою з президентом Володимиром Путіним у 2000-му році. Кінг поставив йому пряме запитання: “Скажіть мені, що сталося з підводним човном (“Курськ”)?”. Путін з легкою посмішкою відповів: “Вона потонула” – і ця фраза стала однією з найбільш знаменитих цитат російського лідера.

За словами Сі-Ен-Ен, Кінга називали “Мухаммедом Алі телевізійного інтерв’ю”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE