Politerno > Україна і світ > Екс-перший заступник голови СБУ Нескоромний розповість “шокуючі факти корупції в Україні”

Екс-перший заступник голови СБУ Нескоромний розповість “шокуючі факти корупції в Україні”

  • 27 Січня, 2021
  • 1467 Переглядів
  • 0

Колишній перший заступник глави СБУ Дмитро Нескоромний проведе прес-конференцію на тему корупції в Україні.

Нескоромний опублікував у себе в Телеграмі посилання на прес-реліз своєї прес-конференції, яка відбудеться «Press Club Brussels Europe» 2 лютого з 10:00 до 11:30.

“До мене звертається багато журналістів. У зв’язку з цим хочу повідомити, що у найближчому майбутньому планую виступити на прес-конференції в столиці однієї з держав ЄС, на якій відповім усім на всі питання”,  – написав Нескоромний.

Теми, які він розкриє.
– Корупція на Великому будівництві та дорожньому кейсі
– «вагнергейт»
– кейс глави СБУ Баканова і його «дами серця», яка живе в Москві і входить в російську «кремлівську» еліту.
– Кейс Єрмака і його «зв’язків» з Кремлем і «донецькими».

Ексс-перший заступник голови СБУ Дмитро Нескромне має інформацію по кейсу «вагнергейт» та участі у ньому глави Офісу Президента Андрія Єрмака і глави СБУ Івана Баканова, які, за його словами, надали інформацію росіянам, попередивши їх, що літак з вагнерівцями посадять в Україні, а їх всіх заарештують.

Цю інформацію Нескромний хоче опублікувати на прес-конференції. Офіс президента, в свою чергу робить все, щоб цього не відбулося.

“У ці хвилини підлеглі Баканова ломляться до квартири, де перебуває лише моя сім’я, намагаючись мене залякати та зірвати таким чином прес-конференцію. Не думаю, що в СБУ не знають процесуальне законодавство – мабуть там просто з переляку переплутали Україну з ЄС. Це є настільки патріотичним, що доведеться присвятити «патріотизму» Баканова окрему частину моєї прес-конференції”, – написав Нескоромний в одному з повідомлень.

Нагадаємо, полковник спецпідрозділу СБУ “Альфа” Андрій Расюк раніше був затриманий за підозрою в підготовці вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова на замовлення колишнього заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного.

Шевченківський райсуд Києва узяв під варту працівника Антитерористичного центру СБУ, якого підозрюють у підготовці вбивства керівника одного з підрозділів СБУ. Начальник слідчого управління ГСУ СБУ Булич повідомив, що організатор замаху запропонував $50 000 за вчинення злочину, злочин планувався у змові декількох осіб.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк підтверджує спробу усунення начальника СБ СБУ Андрія Наумова на замовлення полковника СБУ Дмитра Нескоромного.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE