Politerno > Україна і світ > На виборах ректора Національного авіаційного університету виграв ексрегіонал Луцький, – ЗМІ

На виборах ректора Національного авіаційного університету виграв ексрегіонал Луцький, – ЗМІ

  • 28 Січня, 2021
  • 935 Переглядів
  • 0

На виборах ректора НАУ більшість голосів отримав доктор технічних наук, професор, колишній депутат ПР 5 і 6 скликань Максим Луцький, який раніше обіймав посаду проректора цього вишу.

Про це повідомляють джерела Цензор.НЕТ.

 

За попередньою інформацією, за Максима Луцького проголосувало 63,9% членів колективу університету, які прийшли на вибори ректора. Офіційно результати голосування ще не оголосили.

Максим Луцький є кумом ексміністра освіти Дмитра Табачника.

Як сказано на офіційному сайті НАУ, явка на виборах ректора університету становила майже 90%. Таємне голосування тривало до 18:00.

У першому турі виборів взяли участь: кандидат хімічних наук, доцент Павло Борсук, доктор технічних наук, професор Максим Луцький, доктор технічних наук, професор Рімвідас Хращевський.

Всього на вибори ректора НАУ було делеговано 2711 виборців, серед них – 1842 працівників і студентів НАУ, решта – представники структурних підрозділів університету.

Згідно зі ст.42 ЗУ “Про вищу освіту”, вибори вважаються такими, що відбулися, якщо участь у них взяли понад 50% від загальної кількості осіб, які мають право брати участь у виборах.

Явка на виборах ректора НАУ становила рекордні 89,3%. Відповідно, вибори є такими, що відбулися”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE