Politerno > Україна і світ > Бойовики стріляли біля Кримського, Південного і Павлополя, від кулі снайпера загинув український воїн

Бойовики стріляли біля Кримського, Південного і Павлополя, від кулі снайпера загинув український воїн

  • 2 Лютого, 2021
  • 619 Переглядів
  • 0

В районі проведення ООС 2 лютого було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню з боку найманців РФ, від кулі снайпера загинув український військовий.

Про це інформує пресцентр ОС.

 

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, біля Кримського, окупанти відкривали вогонь з підствольного гранатомета, а поблизу Південного – з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Недалеко від населеного пункту Шуми збройні формування Російської Федерації вели в бік українських позицій прицільний снайперський вогонь. Внаслідок пострілу снайпера зазнав важкого поранення військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил. Захиснику було оперативно надано медичну допомогу але, на жаль, врятувати його не вдалося.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, російсько-окупаційні війська відкривали прицільний вогонь з автоматичного станкового і станкового протитанкового гранатометів поблизу Павлополя.

“Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ”, – сказано в повідомленні.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE