Politerno > Україна і світ > У Києві пікетують прихильники каналів Медведчука, а співробітники – заклеїли собі роти. ФОТО

У Києві пікетують прихильники каналів Медведчука, а співробітники – заклеїли собі роти. ФОТО

  • 8 Лютого, 2021
  • 1494 Переглядів
  • 0

У Києві біля конгресно-виставкового центру “Парковий”, де зараз проходить форум “Україна 30”, відбувається акція протесту через закриття телеканалів Newsone, “112 Україна” та ZIK.

Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

 

Учасники мітингу виступають проти закриття телеканалів Newsone, ZIK та “112 Україна”.

У прес-службі патрульної поліції Києва повідомили, що рух по Парковій дорозі обмежено від алеї Героїв Крут, у зв’язку з проведенням мітингу.

Зазначимо, на плакатах учасників протесту написано: “Замість корупції Зе закрив канали”, “Кім Чен Зе”, “Кінець свободи слова” тощо.

Наразі ситуація спокійна, проходить мирний протест.

Разом з тим, зараз проходить міжнародний форум “Україна 30”. Він проходить в КВЦ “Парковий”.

Журналісти закритих каналів “112 Україна”, NewsOne і ZIK також проводять акцію протесту.

У прямому ефірі телеканалів у соцмережах провели акцію “Свобода слова без слова”, повідомляється на сайтах закритих телеканалів.

Працівники телеканалів “112 Україна”, NewsOne і ZIK, а також гості зʼявилися в студії із заклеєними ротами, що символізує обмеження свободи слова в Україні. Участь в акції була добровільна. Напередодні працівникам телеканалів повідомили про те, що акція буде проводиться і всіх охочих запрошують взяти в ній участь.

Як відомо, минулого тижня були введені санкції проти нардепа Тараса Козака. Разом з тим були закриті телеканали Newsone, “112 Україна” та ZIK. У Мінкульті назвали ці канали представниками російської пропаганди в Україні.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE