Politerno > Україна і світ > Суд не скасував підозру Татарову, хоч строки у справі і завершені – ЦПК

Суд не скасував підозру Татарову, хоч строки у справі і завершені – ЦПК

  • 5 Березня, 2021
  • 600 Переглядів
  • 0

Шевченківський райсуд Києва відмовив у скасуванні підозри заступнику голови Офісу президента Олегу Татарову.

Про це повідомили в “Центрі протидії корупції”.

“Суддя Шевченківського суду Києва Бугіль не скасував підозру заступнику голови Офісу президента Олегу Татарову. Що це означає? Що навіть цей суд вважає, що підозра Татарову вручена належним чином, а виконувач обов’язків керівника САП Максим Грищук мав право її підписувати!”, – йдеться у повідомленні.

Водночас у ЦПК зазначили, що у справі все одно завершені строки і шансів на її порятунок годі й шукати.

Як відомо, правоохоронні органи не завершили слідство у справі заступника голови Офісу президента Олега Татарова, хоча суд і ухвалив зробити це до 1 березня. Суд відмовився продовжувати термін розслідування.

Перед цим Апеляційна палата ВАКС зупинила рішення Печерського райсуду Києва про передачу справи заступника голови ОП Олега Татарова з НАБУ в інший орган досудового розслідування.

12 лютого журналіст Юрій Бутусов повідомив, що Офіс генпрокурора викликає директора НАБУ Ситника, керівника підрозділу детективів Калужинського, а також старшого детектива НАБУ Руслана Габріеляна на допит в якості свідків у справі заступника керівника Офісу президента Олега Татарова на понеділок, 15 лютого.

Вже у суботу, 13 січня, генпрокурор Ірина Венедіктова у Facebook заявила, що допит директора НАБУ Артема Ситника та начальника Головного підрозділу детективів НАБУ Андрія Калужинського не відбудеться.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE