Politerno > Україна і світ > Заступника керівника відділення Кам’янського райуправління поліції затримано за “кришування” бізнесу, – Клименко

Заступника керівника відділення Кам’янського райуправління поліції затримано за “кришування” бізнесу, – Клименко

  • 5 Березня, 2021
  • 574 Переглядів
  • 0

Внутрішня безпека Нацполіції спільно з ДБР затримала “на гарячому” заступника начальника одного з відділень Кам’янського районного управління поліції, який збивав “данину” з місцевих підприємців і займався “кришуванням” бізнесу.

Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі “Фейсбук” глава Нацполіції Ігор Клименко.

 

“36-річний заступник начальника одного з відділень Кам’янського районного управління поліції встановив для підприємців свої правила ведення бізнесу. Неважливо, чи займалися люди легальною діяльністю, чи відверто незаконною – безчесний поліцейський вимагав з них оплату “данини””, – зазначає Клименко.

За його словами, хабарник затриманий оперативниками внутрішньої безпеки Нацполіції і слідчими ДБР в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України “на гарячому”.

“Звичайно, він звільнений з органів поліції. В рамках службового розслідування та слідства встановлюємо, чи мав затриманий спільників, – додав глава Нацполіції.

“Знаєте, в поліції справді існує вагомий некомплект. Але такі працівників, як цей затриманий та йому подібні, нам не потрібні”, – підсумував він.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE