Politerno > Україна і світ > Через тиждень Зеленський висловився щодо санкцій США проти Коломойського. ВІДЕО

Через тиждень Зеленський висловився щодо санкцій США проти Коломойського. ВІДЕО

  • 12 Березня, 2021
  • 795 Переглядів
  • 0

Через тиждень після введення санкцій США проти олігарха Ігоря Коломойського президент Володимир Зеленський висловив підтримку обмеженням щодо колишніх власників ПриватБанку.

 

“Щодо санкцій Сполучених Штатів Америки щодо колишніх власників ПриватБанку. Ми підтримуємо це рішення і працюємо над тим, щоб повернути в Україну кошти, щоб повернути в Україну справедливість. Її головний принцип полягає в тому, що ми чітко бачимо різницю, в чому полягає великий бізнес та олігархічний клас. А от прізвища тут не мають жодної різниці. Це Медведчук, Коломойський, Порошенко, Ахметов, Пінчук, Фірташ чи будь-хто інший. Важливо одне – ти готовий працювати законно і прозоро або хочеш і надалі створювати монополії, контролювати засоби масової інформації, впливати на депутатів та інших державних службовців. Перше – підтримується, друге – закінчується”, – заявив Зеленський.

Нагадаємо, 5 березня США запровадили візові санкції проти українського олігарха Ігоря Коломойського.

4 березня прессекретарка президента Юлія Мендель у статті іноземному виданню написала про боротьбу Зеленського з олігархами як виконання його передвиборчих обіцянок.

Cпівробітник Atlantic Council Андерс Аслунд у коментарі до статті прессекретарки Володимира Зеленського про те, що президент готовий кинути виклик будь-якому олігархові, запитав у Мендель, чому український президент жодного разу критично не висловився про Коломойського. Юлія Мендель звинуватила Аслунда в поширенні дезінформації нібито через те, що його звільнили.

Свою думку щодо цього гучного скандалу Андерс Аслунд прокоментував у ефірі телеканалу “Прямий“.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE