Politerno > Україна і світ > “Я – бультер’єр Президента“: Тищенко прокоментував роботу на Закарпатті. ВІДЕО

“Я – бультер’єр Президента“: Тищенко прокоментував роботу на Закарпатті. ВІДЕО

  • 14 Березня, 2021
  • 1444 Переглядів
  • 0

Народний депутат від партії “Слуга народу” Микола Тищенко не зміг дати чітку відповідь на питання, як він ставиться до можливої ​​зміни регіону своєї діяльності з Києва на Закарпаття.

Відео інтерв’ю з нардепом під час з’їзду партії “Слуга народу” опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook паблік “Pavlovsky News”.

 

Микола Тищенко не дав прямої відповіді на питання і заявив: “Я – бультер’єр Президента“. Саме так він прокоментував своє можливе підвищення до глави осередку “Слуги народу” в Закарпатській області.

Тищенко заявив, що там, куди його пошлють, він і буде працювати.

Також він не забув згадати про те, скільки разів в такому складному регіоні як Закарпаття відбувалася зміна влади – виявляється цілих п’ять. Втім, за його словами, люди на Закарпатті все ще цінують любов, добро і працю, як основні людські правила.

При цьому він уточнив, що основним завданням, яке ставить перед собою, є збільшення числа робочих місць і заробітної плати в цьому регіоні.

Пізніше до Миколи Тищенка приєдналися колеги по фракції із Закарпаття, які вирішили негайно обговорити з ним питання повноцінної комунікації парламентаріїв і Кабінету міністрів України. На що “бультер’єр” знову ухилився від повноцінної відповіді, і перейшов до більш близької для себе теми – приготування кави.

“Для того, щоб приготувати каву нам необхідно кава, машинка, стаканчик і бажання випити кави, але сьогодні не час для кави, сьогодні час засукати рукава і працювати“, – так закінчив свої важливі сентенції Микола Тищенко.

На початку лютого стало відомо, що нардеп від партії «Слуга народу» Микола Тищенко, котрий очолював київський осередок партії, незабаром буде призначений главою осередку «Слуги народу» на Закарпатті. Як повідомляють джерела LB.ua у «СН», свою згоду Тищенко вже дав, про рішення буде повідомлено під час великого з’їзду.

За даними джерел, одним із основних завдань, котрі постануть перед Тищенком, є відновлення роботи місцевого аеропорту. Як відомо, аеропорт «Ужгород» знаходиться на кордоні зі Словаччиною – виліт та посадка літаків там можлива лише з використанням повітряного простору Словаччини, на території якої знаходиться і частина інфраструктури аеропорту (наприклад, посадкові вогні). З 2017 року регулярні рейси з Ужгорода не виконуються через те, що термін угоди зі Словаччиною про використання повітряного простору сплив.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський на XI з’їзді партії “Слуга народу” в суботу закликав фракцію “Слуга народу” у Раді підтримувати важливі законопроєкти влади більшістю голосів.

Своєю чергою спікер Верховної Ради Дмитро Разумков закликав членів політичної партії “Слуга народу” продовжувати виконувати програмні принципи політсили, з якими вони прийшли до влади.

Нардеп Олександр Дубінський, який потрапив під санкції США і був виключений з фракції “Слуга народу” у ВР, увійшов до нового керівного органу партії “СН” – Національної ради громад. Нардеп Давид Арахамія став головою політради партії “Слуга народу”.

Київська обласна організація партії “Слуга народу”, яка заявила про неприпустимість входження Олександра Дубінського в керівний орган політсили, звільнила його з посади кеірівника.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE