Politerno > Україна і світ > “Я потрапляю в список партії – 7 лимонів у мене для цього є”, – “Слуга народу” Семінський. АУДІО

“Я потрапляю в список партії – 7 лимонів у мене для цього є”, – “Слуга народу” Семінський. АУДІО

  • 15 Березня, 2021
  • 977 Переглядів
  • 0

Нардеп від партії “Слуга Народу” готовий був витратити до 7 мільйонів доларів на отримання мандата.

Це випливає з аудіозапису його розмови з екснардепом Миколою Рудьковським, який потрапив у розпорядження Цензор.НЕТ.

 

У розмові майбутній депутат Олег Семінський ділиться планами про свою політичну перспективу і готовність балотуватися від будь-якої з партій. Він також озвучує розмір бюджету, який готовий витратити на те, щоб отримати мандат – сім мільйонів доларів.

“Домовившись з тобою і підписавши понятійний документ, я страхуюся елементарно. Я потрапляю в список тієї чи іншої партії – 7 лимонів у мене для цього є”, – заявив він.

“Я не буду займатися публічною політикою. У мене в цьому немає необхідності. Але я отримую мандат. І поки не знімуть недоторканність, поки буде можливість … Аж до комуністів”, – говорить він.

У 2019 році Олег Семінський став народним депутатом ВРУ від партії “Слуга народу” по 205 округу в Чернігівській області.

Нагадаємо, ексміністру транспорту та зв’язку Миколі Рудьковському, який повернувся до України, в аеропорту вручили підозру в резонансному викраденні керівника компанії “Нафтогазвидобування”, чинного нардепа від “Слуги народу” Олега Семінського.

25 лютого СБУ та ОГП розкрили резонансне викрадення у 2012 році Семінського.


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE