Politerno > Україна і світ > Путін розказав, що допомогло Росії захопити Крим

Путін розказав, що допомогло Росії захопити Крим

  • 21 Березня, 2021
  • 648 Переглядів
  • 0

Президента РФ Володимир Путін вважає, що Кремлю вдалося встановити контроль над українським півостровом у 2014 році завдяки “зміцненню держави зсередини”.

Про це Путін заявив в ефірі телеканалу “Росія 1”.

“Що стосується повернення Криму і Севастополя – як я свого часу говорив, в рідну гавань, це, звичайно, яскрава дуже подія. Історична без жодного перебільшення подія. І це результат зміцнення нашої держави зсередини”, – зазначив Путін.

Він назвав головною віхою свого президентства “збирання” земель для РФ, і згадав війну на Кавказі, в ході якої Москва встановила контроль над Чечнею.

Крім того, президент РФ заявив, що за роки свого президентства він забезпечив росіянам благополуччя: “Я зараз не буду називати цифри – вони очевидні. Ви можете подивитися, що було в кінці 90-х-початку 2000-х років, і що ми маємо сьогодні. і ось це, мабуть, найголовніше, що було зроблено – маю на увазі і відновлення соціальної сфери, і доходів, і благополуччя громадян”.

Нагадаємо, після анексії Росією Кримського півострова оточення Володимира Путіна і місцеві чиновники заволоділи найціннішими активами на півострові.

У середу, 17 березня, президент США Джо Байден заявив, що президент РФ Володимир Путін зіткнеться з наслідками за втручання у президентські вибори у 2020 році. Також він погодився з твердженням, що Путін – вбивця.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE