Politerno > Тернопільщина > Ділянку із недозрізаними деревами в Центрі міська рада виділила ексрегіоналу

Ділянку із недозрізаними деревами в Центрі міська рада виділила ексрегіоналу

  • 7 Травня, 2021
  • 1837 Переглядів
  • 0

Підприємцем, якому Тернопільська міська рада безкоштовно надала земельну ділянку через сумнозвісну схему «сервітуту» для проведення підприємницької діяльності, виявився колишній голова Тернопільської міської організації «Молоді регіони» і ексдепутат обласної ради 5-ого скликання від «Партії регіонів» Віталій Каратаєв.

Раніше ми повідомляли, що депутат Тернопільської міської ради Іван Сороколіт опублікував відповідь заступниці міського голови Тернополя Вікторії Остапчук на своє звернення щодо використання земельної ділянки по вул. Медова, 3.

Як відомо, 15 грудня 2020 року до Тернопільського відділення поліції надійшло повідомлення від співробітників відділу Державної екологічної інспекції в області про те, що на вулиці Танцорова невідома особа підрізала дерева та втекла з місця події. У січні цього року причетних до пошкодження чотирьох дерев у центрі Тернополя поліція таки знайшла. Їх обіцяли притягнути до адмінвідповідальності. Також зловмисників зобов’язали оплатити збитки, завдані довкіллю.

Як зазначив Сороколіт, даний інцидент навряд чи був випадковою «хуліганкою». Такий висновок напрошується у будь-якої тверезої людини, знайомої з ситуацією.  Вочевидь, дерева заважають розмістити на ділянці торгові кіоски і підприємець намагається ліквідувати їх у будь-який спосіб.

З огляду на особу «щасливчика», одареного мерією, жодного подиву такий підхід не викликає. Соратники Януковича, наскільки ми пам’ятаємо, і не на такі вчинки могли з легкістю піти, прибравши людину, не лише дерево, якщо потрібно було. Тільки от дивує втрата пам’яті у міського голови і депутатського корпусу, які із завзятістю, дружно називають футбольний стадіон на честь Шухевича і згадують про Бандеру, коли треба і не треба.

У той же час віддати ексрегіоналу земельну ділянку з великими й здоровими деревами площею 344 м.кв. поряд з площею Героїв Євромайдану та сквером волонтерів імені Віктора Гурняка, яка є частиною прибудинкової території житлового будинку – залюбки і з легкістю. Але не за просто так.

Нагадаємо, адвокат ветерана АТО Андрія Пекельного, якого підозрюють у вбивстві через перевищення самозахисту, подав апеляційну скаргу на його запобіжний захід.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE