Politerno > Тернопільщина > Сімейне відео відомої тернопільської блогерки потрапило у трансляцію півфіналу Євробачення-2021

Сімейне відео відомої тернопільської блогерки потрапило у трансляцію півфіналу Євробачення-2021

У прямий ефір трансляції півфіналу Євробачення-2021 з Роттердаму потрапив відеофрагмент з архіву відомої тернопільської блогерки Олени Абакумової (Бліхар).

Відео можна переглянути на офіційному каналі Євробачення на YouTube.

Організатори конкурсу використали відеосюжет, у якому показано як Олена проводить час з своїми, на той час трьома дітьми. Зокрема, студійна ведуча трансляції втішає вибувших конкурсантів тим, що вони тепер можуть провести час з користю для себе і рідних: приготувати разом щось смачне або почитати дітям казку на ніч. Як приклад, як раз і наводиться відео сім’ї Бліхарів.

Слід зазначити, що Олена Абакумова є однією з найвідоміших Іnstagram-блогерів Тернопільщини. Вона колишня бізнес-леді, політикиня та багатодітна мати. У досить неординарному стилі Олена розповідає своїм підписникам, яких у неї 350 тисяч, про усі сторони багатодітного материнства, а дітей у неї на даний час – четверо. Глава сімейства, ексдепутат Тернопільської міської ради та засновник компанії «Вікнарьов» Володимир Бліхар рідко, але все ж потрапляє у сторіси Олени – на прохання підписників може розповісти про переваги альтернативних видів енергії, так як давно і успішно займається бізнесом, пов’язаним з ними.

Контент, який публікує Олена на власній сторінці користуються великою популярністю, адже, попри багатодітне материнство, Олена разом з чоловіком багато подорожує, виступає у якості фотомоделі і наполегливо доглядає за собою. Усе це транслюється у невимушеній формі, з гумором і цікавими філософськими думками. Абакумова – зразок сучасної мами, сенсом життя якої є діти, але яка знаходить час і для себе і для чоловіка. В домі Бліхарів проживають дві собаки, кіт і папуга, які також часто стають персонажами постів.

Як зразок гармонійної сім’ї – досить вдалий вибір авторів міжнародного конкурсу.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE