Politerno > Україна і світ > На парад на підборах: Кондратюк вимагає провести службове розслідування, Тарану подарували туфлі. ФОТО

На парад на підборах: Кондратюк вимагає провести службове розслідування, Тарану подарували туфлі. ФОТО

  • 2 Липня, 2021
  • 729 Переглядів
  • 0

Віцеспікерка парламенту Олена Кондратюк закликала провести службове розслідування щодо факту ухвалення рішення, щоб жінки-військові на параді до Дня Незалежності марширували на підборах.

Про це повідомляє парламентський кореспондент Цензор.НЕТ.


За словами Кондратюк, також необхідний звіт, скільки було витрачено державних коштів на закупівлю взуття на підборах для жінок-військовослужбовців.

Віцеспікерка розповіла, що побачила “цей треш” на сайті Міністерства оборони.

Кондратюк наголосила, що в Збройних силах мають з повагою ставиться до жінок-військовослужбовців, а люди, які ухвалили таке рішення про необхідність марширувати на підборах, мають публічно вибачитися.

Віцеспікерка нагадала, що зараз у ЗСУ служить 31 тисяча жінок, а статус учасника бойових дій отримали понад 13,5 тисячі жінок.

Під час виступ віцеспікерки Олени Кондратюк у парламенті жінки-народні депутати “Європейської Солідарності” подарували міністру оборону Андрію Тарану червоні туфлі на підборах.

Спочатку ці туфлі стояли на трибуні ВР. Потім нардепки “ЄС” Ірина Геращенко, Ірина Фріз, Іванна Климпуш-Цинцадзе підійшли до ложі уряду, де сидів міністр оборони Андрій Таран, і подарували ці туфлі йому.

“Вручили міністру Тарану і Верховному Головнокомандувачу Зеленському підбори. Нехай сходять у них на парад!” – прокоментувала акцію Ірина Геращенко.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE