Politerno > Україна і світ > Наглядова рада “Нафтогазу” не приймала рішення щодо відсторонення Вітренка

Наглядова рада “Нафтогазу” не приймала рішення щодо відсторонення Вітренка

  • 7 Липня, 2021
  • 513 Переглядів
  • 0

На позачерговому засіданні 6 липня Наглядова рада “Нафтогазу” не приймала рішення про можливе відсторонення голови правління компанії Юрія Вітренка.

Про засідання повідомила у Facebook член наглядової ради “Нафтогазу” Наталія Бойко.

За її словами, текст за результатами засідання ради 6 липня узгоджений усіма членами.

“Наглядова рада НАК “Нафтогаз України” провела 6 липня позачергове засідання наглядової ради разом із засіданням Комітету з призначень та винагород для розгляду порядку денного щодо прийняття рішень на виконання припису НАЗК, внесеного у порядку, встановленому пунктом 53 частини першої, частиною шостою статті 12 ЗУ “Про запобігання корупції”, 01 липня 2021 року.

За результатами рішень, прийнятих нами під час цих засідань, ми визнаємо той факт, що дію припису НАЗК No 31-02/62/21, внесеного 01 липня 2021 року, було зупинено 05 липня 2021 року ухвалою Окружного адміністративного суду м. Києва у справі No 640/18576/21 на підставі звернення Вітренка Ю.Ю”, – цитує Бойко позицію НР.

“З огляду на це ми висловлюємо свою глибоку стурбованість триваючою невизначеністю щодо ситуації з призначенням голови правління, що має визначальний вплив на можливість виконання нами Спільної дорожньої карти, яка була погоджена під переобрання наглядової ради компанії в травні 2021 року”, – йдеться у позиції наглядової ради.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE